Velkommen til Store Heddinge Skole

Store Heddinge Skole er en af Stevns Kommunes tre folkeskoler.

Skolen har et samlet elevtal på ca. 570 elever fordelt på 0. - 9. årgang og 25 klasser samt 2 specialklasser. Skolen har en SFO 1 og 2, Hopstar, med gode faciliteter og tæt integreret i indskolingen.

For 7.-9. klasse har Store Heddinge Skole temalinjer på alle tre årgange. Alle elever vælger derfor, hvilken temalinje de ønsker at følge. Skolens tre temalinjer er følgende:

• Den multikulturelle linje
  • Team Science
  • Idræts og kropsbevidsthed

Skolen er afdelingsopdelt i tre afdelinger, med tæt teamsamarbejde i den enkelte klasse, på årgangen og i afdelingen.

På Store Heddinge Skole er der et tæt samarbejde mellem alle skolens parter, for at skabe et godt pædagogisk miljø i en tryg hverdag for det enkelte barn. Store Heddinge Skole er i stadig udvikling, under hensyn til skolens værdier og kultur. Skolen ønsker at give plads til den enkelte i fællesskabet, og at tilbyde den bedste undervisning i et godt undervisningsmiljø.

Velkommen til Store Heddinge Skole.

Thomas Duelund Gravsen, skoleleder