Om skolen

Skolen er centralt placeret og let at komme til. Den er handicapvenlig, og alle bygninger er i et plan.

Vi har ca. 570 børn fra 0. til 9. klasse, som har deres dagligdag i en moderne folkeskole i stadig udvikling.

Skolen er oprindeligt bygget som klyngeskole med flere bygninger placeret på skolens område. Skolen er i dag afdelingsopdelt og har indrettet temalinjer for 7.-9. klasse.

Vi har en stor og spændende SFO 1 og 2 kaldet "Hopstar" for børn fra 0.-6. klasse. Vores udeområder er dejlige grønne med en stor legeplads.

Vi lægger vægt på nærhed til det enkelte barn og et godt skole/hjem samarbejde.

Vores rammer er tidssvarende, og vi rummer alle moderne faciliteter for god undervisning. Skolens medarbejdere arbejder til stadighed for at udvikle et inspirerende undervisningsmiljø.