Om skolen

Skolen er centralt placeret og let at komme til. Den er handicapvenlig, og alle bygninger er i et plan.

Vi har ca. 570 børn fra 0. til 9. klasse, som har deres dagligdag i en moderne folkeskole i stadig udvikling.

Skolen er oprindeligt bygget som klyngeskole med flere bygninger placeret på skolens område. Skolen er i dag afdelingsopdelt og har indrettet rullende skolestart for 0. - 2. klasse og temalinjer for 7.-9. klasse.

Vi har en stor og spændende SFO 1 og 2 kaldet "Hopstar" for børn fra 0.-6. klasse. Vores udeområder er dejlige grønne med en stor legeplads, og et område med sø, bålplads og udeskole område der primært bruges til naturfagene.

Vi lægger vægt på nærhed til det enkelte barn og et godt skole/hjem samarbejde.

Vores rammer er tidssvarende, og vi rummer alle moderne faciliteter for god undervisning. Skolens medarbejdere arbejder til stadighed for at udvikle et inspirerende undervisningsmiljø.