Ledige stillinger i SFO Hopstar

Store Heddinge Skoles SFO søger en barselsvikar og en medhjælper. Barselsvikarstillingen er med undervisningspligt i understøttende, motion/læring og lektiecafé.

Om Store Heddinge skole og SFO
Store Heddinge skole er en folkeskole i Stevns kommune med tilhørende specialklasserække. Vi er en afdelingsopdelt skole, og i indskolingen arbejder vi med Rullende Skolestart og aldersintegrerede klasser.

Vi arbejder dagligt målrettet med vores elevers læring, trivsel og inklusion.

Vi har gode fysiske rammer såvel ude som inde. SFOen rummer både SFO 1 og 2 og vi har 270 tilmeldte børn. Vi er 15 medarbejdere.

Barselsvikarstillingen er på 31 timer og løber fra den 1. marts til 31. december 2018. Medhjælperstillingen er på 28 timer.

Vi forventer:

• At du arbejder ud fra et anerkendende menneskesyn
  • At du er initiativrig
  • At du er omstillingsparat
  • At du kan planlægge en undervisning/aktivitet og kan gennemføre den alene
  • At du er fleksibel og stabil
  • At du er personlig robust
  • At du er selvstændig i din opgaveløsning

Vi kan tilbyde:

• En homogen medarbejdergruppe hvor der er højt til loftet
  • En stor gruppe glade og forventningsfulde børn
  • Et stort dejligt hus med et dejligt stort udendørsareal
  • En stor mulighed for frihed under ansvar

Ansøgningsfrist den 4. januar 2018. Ansøgning sendes via http://www.stevns.dk/ – Ledige stillinger, klik på annoncen, her skal ansøgningen sendes elektronisk.

Vi holder åbent hus tirsdag den 19. december 2017 kl. 14.30-15.30, hvor alle der kunne være interesseret, er velkommen til en rundvisning og snak.

Samtaler forventes afholdt torsdag den 11. januar 2018.