Frokostordning

Vi sælger hver dag et udvalg af friske og lækre salater med forskelligt fyld og sandwich. Pris kr. 16/22,00.

Derudover sælger vi enkelte dage pølsehorn, pizzasnegle, kyllingespyd m.m. Pris 8 - 12 kr.

Vi sælger samtidig et udvalg af morgenmadsprodukter - alt sammen med et lavt sukker/fedtindhold. Morgenmadsprodukterne vil blive solgt i det første frikvarter i Bøgen.

Det er ikke muligt at betale med kontanter i skoleboden. Når eleverne starter på skolen, kan de få udleveret et betalingskort, som I som forældre aktiverer og sætter penge ind på via ForældreIntra. Mister man sit kort, kan et nyt købes på kontoret for 20 kr. Er der penge på det bortkomne kort, kan disse overføres til det nye kort.

Ved bortkomst kan du som forælder selv spærre kortet med det samme, og undgå misbrug. Finder I kortet igen, kan spærringen fjernes.